Festlokal

Varmt välkommen till oss på Bryggan – festlokalen som lämpar sig till mängder av olika arrangemang. Bröllop, privata tillställningar, företagsfester, mässor eller högtidsdagar? Oavsett vad just du firar går vår festvåning att anpassa så att det passar för just det arrangemang som du anordnar.

Läs mer

Festlokal / festvåning för alla tillfällen

Med ett läge i centrala Kalmar och närheten till lokaltrafiken har dina gäster lätt att ta sig till och från festen.

När du hyr vår festlokal erbjuder vi även en helhetslösning som gör ditt event komplett vilket möjliggör dig att njuta och fokusera på att vara värd. Vi tar hand om catering, med mat och serveringspersonal.

Vår mat håller alltid högsta kvalitet. Vi är måna om att skapa balans som mättar såväl som smakar. Med fisken från havet, köttet från land och det gröna från naturen skapar vi traditionella rätter i modern tappning. Vi siktar högt och strävar alltid efter att använda de allra bästa råvarorna i vår matlagning. Självklart erbjuder vi även såväl vegetariska som allergivänliga val. Vi skapar eventet efter dina önskemål där det finns något för alla att avnjuta.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar som rör vår festlokal eller festvåning? Vill du veta mer om vår catering eller få kostnadsförslag? Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt arrangemang perfekt!

Varmt välkommen till Bryggan!