Bistro

Bryggan är så mycket mer än ett bra lunchställe! Varje dag serverar vi även bistromat i en mängd olika variationer. Vad sägs om en hamburgare tillagad på närproducerat kött från Öland? Kanske en vacker fiskgryta på fisk & skaldjur från havet? Här snackar vi enklare mat i en avslappnad miljö – och vi garanterar dig – vi har något för alla!

Läs mer

Bistro hela dagen – varje dag

En av våra högsta ambitioner här på Bryggan i Kalmar är att bli Kalmars bästa bistro. Därför serverar vi bistromat från det att vi öppnar på morgonen fram tills vi stänger på kvällen – 7 dagar i veckan. Maten tillagas på de allra bästa råvarorna och vi lägger stor vikt vid att arbeta med ekologiska och närproducerade råvaror.

Allergisk?
Självklart serverar vi även gluten- och laktosfria alternativ. Fråga vår personal om alternativ för dig!

Ett axplock ur vår bistromeny

Smörrebröd
Det finns inte mycket här i världen som slår vårt egna smörrebröd, åtminstone inte enligt oss. Vårt smörrebröd avnjuts på bästa vis på vår uteservering tillsammans med en öl eller snaps med utsikt över havet. Vårt smörrebröd serveras hela dagen – från öppning till stängning.

Hamburgare
Vår hamburgare är en storfavorit här på bryggan. Hamburgaren är exceptionellt tillagad på närproducerat kött från Öland.

Bouillabaisse
Vår Bouillabaisse är gjord på de allra bästa råvarorna från havet. Här kombineras fisk och skaldjur med en spännande smaksättning och kommer samman till en fantastisk maträtt.

Varmt välkommen till oss på Bryggan!