Catering

Låt oss på Bryggan i Kalmar stå för catering till ditt event. Vi ordnar med catering till de flesta olika evenemang, bland annat kan vi ta hand om mat och serveringspersonal till bröllop, dop och examen, likväl som för en viktig kundlunch och företagsevent.

Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om allt. Vi tar hand om maten, leverans, porslin och tält om så skulle behövas. Vi ordnar även med serveringspersonal och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal för ditt event.

Läs mer

Maten

Vi på Bryggan erbjuder färdiga menyförslag för ditt evenemang. Vi kan erbjuda snittar och plockmat, bufféer av olika slag, såväl som trerättersmiddagar. Om något av våra färdiga menyförslag inte passar till ditt evenemang, kan vi naturligtvis komponera ihop en meny tillsammans med dig, helt efter dina önskemål.

Fest för släkt och vänner

Vi ordnar catering till din fest med allt vad det innebär, så att du helt och hållet kan fokusera på att ha roligt. Oavsett om du planerar inför ett bröllop, dop, examensfest eller något annat evenemang kan vi se till att din fest blir precis så som du har tänkt dig – kanske ännu bättre!

Kundmöten och företagsevent

Är du i startgroparna för ett viktigt kundmöte eller ett företagsevent? Ta kontakt med oss på Bryggan i Kalmar så hjälper vid dig! Vi ordnar med lunchcatering till kundlunchen, hjälper dig att hitta lokal inför företagsevent samt ordnar med mat, serveringspersonal och porslin. Tillsammans kommer vi överens om vilken mat som passar bäst till ditt evenemang och komponerar ihop en meny efter dina önskemål.

Det allra bästa med Bryggan är att du och ditt företag kan använda vår lokal för dina företagsevent. Efter stängning kan Bryggan förvandlas till den perfekta lokalen för exempelvis vinprovning, minimässor, produktlansering eller kundevent. Här finns alla möjligheter för att anordna ett riktigt lyckat företagsevenemang.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!