After Work

Fyll på din energi och arbetslust med en härlig After Work hos oss på Bryggan! Här avnjuter du alltid en god bit mat, gjord på de bästa råvarorna tillsammans med något gott att dricka till. Lyxa till vardagen eller avsluta veckan med dina kollegor eller kunder i vår fantastiska atmosfär.

Kvällens Rätt serveras måndag-fredag 16-19 Vin från 65:- Öl från 50:- även alkoholfria alternativ

Läs mer

After Work på Bryggan

Här avnjuter du alltid en god bit mat, gjord på de bästa råvarorna tillsammans med något gott att dricka till. Lyxa till vardagen eller avsluta veckan med dina kollegor eller kunder i vår fantastiska atmosfär.

Vår målsättning är att servera mat gjord på de bästa råvarorna. Mätta hungern, släck törsten, tillåt dig att stanna upp i vardagsstressen och skäm bort dig själv i sällskap av goda kollegor.

Baronen i Kalmar Gästhamn

Vi finns på Baronen med en entré vänd mot stad och stadsliv och en andra mot Kalmar Gästhamn. Här har du möjlighet att njuta av havets lugn såväl sommar som vinter.

Under sommarhalvåret har vi vår stora uteservering öppen där du och tillsammans med dina kunder eller kollegor har möjlighet att njuta av solens strålar till en vällagad bit mat och något svalkande att dricka.

En AW hos oss låter dig att slappna av, njuta av vällagad mat och dryck och utmärkt service. Unna dig en stund av avkoppling efter en hektisk vecka med gott sällskap. Varmt välkommen på After Work hos oss på Bryggan!